(M)amma Moderat

torsdag 2 augusti 2018

Kisse(M)issarna har uppfört sitt "Blå-bygge" på hamntorget i Henån

Kattgänget har uppfört sitt "Blå-bygge" på hamntorget i Henån, enligt trovärdiga källor, utan att ens i förväg fråga den lokala företagarföreningen (!) .. ett beteende som kommit att bli ett varumärke för de ledande Kisse(M)issarna, inte undra på att allt fler politiskt aktiva och väljare tar avstånd i avsmak.

Undrar hur det skall gå för Kisse(M)issarna, när företagarföreningen behöver hela Hamntorget för marknadsdagen, den 31 augusti och Orust energi- & Miljömässa den 8 September?
Inga problem det är ju en flyttbar Kattglugg, så om man inte vill betalar dyrt för den yta man ockuperat så går den ju alltid att flytta ... ;-)

Vi går närmare för att se vad Kisse(M)issarna har tänkt göra i sitt "Blå-bygge" och hur de har tänkt sig blidka väljarna och vilket valfläsk som man gillrat råttfällorna med ..

Undrar om Kisse(M)issarna inte redan lyckats med sitt sista budskap "Din röst för fler missnöjda företagare", när de redan ställt till oreda på Hamntorget och kört över den lokala företagarföreningen, som antagligen får betala för elektricitet, städning och förlorade intäkter som relaterar till Kisse(M)issarnas nya Kattglugg ...

Bara att koppla bort och koppla in sig ..
En fråga som ofta kommer upp i samtal med Borgerliga politiskt aktiva och väljare "Vem skall vi rösta på, nu när de lokala moderata partiet blivit ockuperat?"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar