(M)amma Moderat

lördag 21 juli 2018

Starka motsättningar inom Orustmoderaterna och vice Orf. buktalar

I dagens (lördagens) webbupplaga av tidningen Bohusläningen kan man läsa om det vi Orustmoderater vetat sedan länge, "Starka motsättningar inom Orustmoderaterna".


Men på "papperstidningens" första sida, hade det blivit till "(M)issnöje med politik", istället för vad det verkligen handlar om: (M)issnöje med kisse(M)issarna, lite lustigt att Bohuslänningens redaktion anammat vårt karikatyrkoncept med invaderande "kisse(M)issar", tack för det Bohusläningen. ;-)

Inne i papperstidningen på sidan 13, har Bohusläningens rubriksättare tolkat det som om "Orustmoderaternas valsedel splittrar Moderater".
Vilket kanske inte riktigt fångar kärnan i det aktuella skeendet ... men "fair enough", av lokalpressen.

Man kan undra om en ny buktalarstjärna (á la Cecilia Andrén med schimpansdockan Totte), har sett dagens ljus i skepnad av Baja(M)aja, alias, Anne Kolni, då hon verkar buktala för handdockorna "Hans" och "Anders alias katten Bill" ... undra varför, en del av en desperata krishanteringsplan?

Klart att det inte kommer att vara några problem att fördela de få mandat som den kapade Moderata partiföreningen till äventyrs kan få till sin Kattlista de "inte så nya Kisse(M)issarna" tre, max fyra mandat, om man förbiser den maktkamp om förstaplatsen som kommer att starta redan på valnatten ..

Faktum kvarstår, att det underlag som Orustmoderaternas medlemmar fick ta ställning till i provvalet såg ut så här:

Och efter att endast cirka 30 procent av Orustmoderaternas medlemmar avgivit sin röst (i praktiken endast cirka 30 personer, de 17 kandidaterna inräknat) blev utfallet så här:Men sedan hände något ...
Skandalerna runt kuppmakarna som för ögonblicket rattar Orustmoderaterna, är långt ifrån slut, skall bli intressant att följa händelseutvecklingen ;-)
Men nu behöver frågan om ett bra alternativ i kommunalvalet 2018 till den havererade Moderata partiföreningen adresseras .. då få riktiga Moderater ens överväger att ge "Kisse(M)issarna" sin röst.

Tidigare skrivet i ämnet:
Orustmoderaterna, ett kapat parti av en liten grupp med (ö)känd avsikt!,
VEM vill lägga sin röst på kattpartiet nya (M)jölk laparna, efter detta?
När Ord och Handlingar går olika vägar!
Katt(a)strofal avveckling av nya (M)jölk laparna på Orust
Nu får det vara nog!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar