(M)amma Moderat

torsdag 19 juli 2018

Dagens överraskning, Motorcyklistens dilemma!

Dagens överraskning, en oangenäm händelse som inträffade vid exakt rätt tillfälle men kunde fått katastrofala följder ... Tack Reos Däck i Henån för snabb & prisvärd service av bästa sort!Ja vad gör man, om inte riktar en tacksam blick mot Mecca, eller vart det nu är rätt och riktigt att rikta tacksamma blickar mot, när den Svarte springaren, 300 kg tung och nästan lika snabb i km/h, helt plötsligt på morgonen inte vill rulla på egna hjul ....
En gammal/torkad ventil i framhjulet har valt att ge upp andan och släpper ut all luft på mindre än tio (10) sekunder. Nu hände detta på villaparkeringen, men om det hade hänt under inbromsningen inför en kurva eller i hög fart på motorväg så hade det lätt blivit en del av statistiken över hur farligt det är att köra Motorcykel. Detta hade blivit felvisande, då det inte handlar om framförandet utan ett litet tekniskt fel men med stor verkan (BMW är ju dessutom en utomordentligt robust och säker MC med bästa teknik/kvalitet). Förmodligen hade notisen i tidningen lytt "Motorcyklist död i singelolycka, körde av okänd anledning av vägen".

Kan det månne vara så att det gäller att vara uppmärksam på varje detalj och att ansvaret alltid är ditt eget, oberoende av statens hopplösa och ouppnåeliga nollvision?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar