(M)amma Moderat

fredag 15 juni 2018

VEM vill lägga sin röst på kattpartiet nya (M)jölk laparna, efter detta?

För att nya läsare bättre skall förstå bakgrund och terminologi, läs första inlägget om hur "kattgänget" från Gösta Knutssons, "Pelle Svanslös", flyttat västerut till den stora gröna Ön i Västerhavet för att kapa en trevlig Kattglugg: Orustmoderaterna, ett kapat parti av en liten grupp med (ö)känd avsikt!

Nu börjar verkligheten på allvar komma ikapp kuppmakarna inom Orust (inte så) nya Moderater ...
Om nu den lokala partistyrelsen är handlingsförlamad så bör den omedelbart avgå!

Om man läser lokalpressen, så kan man lätt få intrycket av att kuppmakaren är utsatt för ett angrepp, vilket inte är fallet. Man skulle även kunna få den missuppfattningen att kuppmakarna, vi kallar dem "Kattgänget", skulle ha en högre agenda och mission än att dryga ut sin pension på skattebetalarnas bekostnad, helt fel.

Ni som följer den lokala nyhetsrapporteringen har säkert redan läst att kuppmakarnas egen sittande kommunfullmäktigegrupp förkastat Arnells agerande, samtidigt som "kuppmakarna" i den för ögonblicket sittande lokala partistyrelsen försvarar agerandet ... så man kan undra VARFÖR ...
Artikel i LokaltidningenSTO 20180604
.. tyvärr så håller nog inte lokalpressens journalistik den kvalité man skulle önska, INGEN har uteslutits ur OrustModeraterna de senaste femton åren, frågan har väckts i fyra fall, men inte vunnit gehör, men nu kanske det är dags att en "toalettfråga" blir till den katapultstol som så väl behövs.

Väljarna har rätt att veta, VEM man förväntas ge sitt, allt för stort förtroende och inflytande i nästa val.
Så här kommer det ett första inlägg som borde ge de flesta en god anledning att ta sig en funderare på, om man verkligen vill ge sitt mandat till några arga kattor som på mycket kort tid förvandlat en mysig kattglugg till en vanskött, stinkande kattlåda!

Inte nog med detta, det har även pinkats friskt i andras lådor.

Så här beskrivs arga katten Bill, kuppmakarnas ledare, av de lokala Liberala bloggande fyrbenta blondinerna ...

" ... moderaten, vår egna Trump, som alltid sätter Slussen först, överträffar sig själv i sitt svar. Han svarar på frågan om boende för äldre: Att moderaterna 'redan från årsskiftet vill införa vårt seniorkort med fria resor på bussen på Orust.'

Trots att matte ringt honom och frågat vilken linje som har övernattningsmöjligheter för årsrika och om hemtjänsten kommer att få följa med på den nattliga resan så har matte inte fått något svar."

Detta med att först, i bästa Trump-stil, gå på i ullstrumporna och då man möter motstånd så gör man sitt "Mus trick" (blir okontaktbar och hoppas att alla glömmer) , är något som blivit ett personligt varumärke.
Om denna svarta katt sätter något annat än sig själv först, så beror det bara på att det kan finnas en hacka att tjäna på det.

Att anmälaren har en grandios självbild har säkert inte undgått någon, men påståendet i sin JO-anmälan "att han är Orust enda aktiva politiker i opposition", är nog lite övermaga.

Fram tills dess jag lämnade mitt uppdrag i Kommunfullmäktige var jag den Moderat som författat flest motioner, interpellationer & enkla frågor under mandatperioden.

Det där med folkvald och representerar sina väljare (49 stycken) och ALLA innevånare på Orust är heller inte så välunderbyggt .. speciellt som han nu står i motsats till SAMTLIGA övriga Moderata toppkandidater och ingen längre vill ha med honom att göra.
OrustModeraternas toppnamn i senaste kommunalvalet för mandatperioden 2014-2018
Nu har alltså en JO anmälan författats av kuppmakarnas ledare, som uppenbarligen inte är van att smaka på sin egen medicin, som han brukar benämna "Hajpulver" ...
Men vem kan bättre berätta om detta än kuppmakaren arga katten Bill, själv, då han 20180205 08:00:46, ringde i sin desperata jakt på "Hajpulver" för att "få tyst på en annan före detta moderat", något han senare förnekat all kännedom om.


Vilka vill Du skall företräda Dig, Modiga personer som står för något, även i motvind eller sådana som snackar skit bakom din rygg och söker "Hajpulver", för att få tyst på Dig, när det passar?

Justitieombudsmannen granskar inte tryckfrihetsmål, vilket är fallet då något publicerats i pressen.

Uppenbarligen har inte anmälaren heller hört talas om arbetsmiljölagstiftningen, även om detta inte är första gången, så någon helgonstatus och allmänt fribrev från gällande regelverk lär inte anmälaren åtnjuta, annat än i sina egna ögon.
Men du kan själv bilda dig en uppfattning och läsa JO-anmälan, med bilagor nedan ...
Klicka på sidan1 för att läsa JO-anmälan i full storlek
Klicka på sidan2 för att läsa JO-anmälan i full storlek
Klicka på bilden för att läsa i full storlek
Klicka på bilden för att läsa i full storlek
Klicka på bilden för att läsa i full storlek
Glad midsommar på alla och envar, glöm inte att följa den spännande fortsättningen på tvåloperan "Kommunen och kattpartiet".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar