(M)amma Moderat

söndag 25 mars 2018

Nu tar (M)amma Moderat Över!

Sååå alla sura gamla Gubbar & Tanter, huka Er i bänkarna för nu tar (M)amma Moderat över västra övärldens populäraste politikerblogg Orustmoderat.se som i skrivande stund räknar in cirka 50 000 unika aggregerade läsare på bara två år.
Under förra mandatperioden, då Moderaterna på Orust fortfarande hade en fungerade ledning så myntades begrepp "Kattmöten", vilket var möten där inte mycket uträttades, utöver att spinna och uttrycka hur bra man tyckte sig vara. Så då passar det väl ganska bra att applicera Gösta Knutssons kattkaraktärer från Pelle Svanslös, på dagens lokala moderata regim.

Ni som tilläventyrs fortfarande tänker rösta borgerligt i kommunalvalet 2018 på Orust och är intresserade av intelligenta kandidater kanske skall undvika att rösta på Bill, Bull och Baja(M)aja, i toppen på den lokala moderata valsedeln och speciellt undvika (M)urre från Skogstibble sist på samma valsedel.

Därmed tackar vi den före detta moderate skribenten (M)odig som redan dödförklarat den ockuperade lokala Moderata partiföreningen på Orust ...

En intressant fråga att ställa sig är: "Varför tycker inte den lokala moderata partitoppen om Lag & Rättvisa och hur får man ihop den inställningen med det centrala officiella partiprogrammet?" 

1 kommentar:

  1. Bra att du tar över (M)amma Moderat och tillsammans med de andra "riktiga moderaterna" som fattat hur illa det är ställt med den lokala partiföreningen, utgör en intern opposition.

    SvaraRadera