(M)amma Moderat

måndag 5 mars 2018

Har världen blivit galen på riktigt?

Har världen blivit galen på riktigt?
Hur kan gamla Bondeförbundet, nuvarande Centerpartiet, som säger sig representera traditionella, vanliga Svenskar, förnuftigt jordnära folk på landet, med en kvinnlig partiledare till på köpet, spåra ur så fullständigt?

Här råkar en utlandsfödd och invandrad kvinna illa ut, gör helt rätt och i sin nöd vänder sig med förtroende till de rättsvårdande myndigheterna i Sverige för att få en rättvis prövning .. och så blir hon sviken å det grövsta!
Klicka på bilden för att läsa artikeln i sin helhetHar faktiskt själv en liknande och aktuell erfarenhet av störande politisk dubbelmoral, då den lokala Moderata partistyrelsen på Orust tycker att det är så klandervärt och omoraliskt att polisanmäla personer som systematisk försöker lura och bedra människor i sin omgivning på sex-sjusiffriga belopp, då det efter åtta månader fortfarande råder förundersökningssekretess runt polisutredningen, så är det bara att vänta och se .. men risken är stor att bomben briserar mitt under valrörelsen .....

Skulle vara rätt intressant att i ett publikt forum så som "uppdrag granskning" reda ut hur Jan W Kjellberg definiera "Etisk Politisk Moral" och hur Han och den vilsna lokala moderata partistyrelsen försvarar sin ovilja mot det Svenska rättssystemet? Sista ordet är alltså inte sagt i den stora frågan om hur de lokala moderaterna egentligen ser på lag och rätt, fortsättning följer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar