(M)amma Moderat

lördag 2 september 2017

Ryktet om min förestående uteslutning är starkt överdrivet men de talanglösas klena tröst *

I dagens upplaga (Lördagen den 2/9 2017) av Lokaltidningen Stenungsund Tjörn Orust kan vi läsa en artikel som delvis bygger på min pressrelease, presenterad den 31/8 under "Någon jävla ordning ska det vara i ett parti *"

I artikeln finns några små, men intressanta faktafel, "Moderaterna på Orust beslutade i våras att skriva till partistyrelsen och begära att Överfjord uteslöts ur partiet." Den som orkar kan ju försöka få tag på det officiella justerade protokollet, med invändningar från ett antal styrelseledamöter, vilket visar att det faktiskt inte var beslutet, utan ordföranden fick i uppdrag att ta kontakt och kommunicera, vilket han ju självklart inte vågade, utan gjorde de artikeln säger på eget bevåg.

Nu var det ändå INGET av det dåvarande ordförande anförde som var relevant eller klandervärt, då det i grunden handlade om att "dessa män från forntiden" inte behärskar varken tankesätt eller tekniker för kommunikation som hör framtiden till, få kan ens författa en vettig skrift och än mindre framföra denna, något som tydligt borde framgått av debatterna i Kommunfullmäktige.

Lite intressant är det att läsa om Hans Petterssons "många och ingående diskussioner om agerande på sociala medier" och hur läget är i Moderaternas Kommunfullmäktigegrupp. Sanningen är att det är Hans Pettersson som har blockerat den omröstning i dagens moderata Kommunfullmäktigegrupp, där det INTE finns stöd för den uppfattning som han uttrycker. Vidare konstaterar han att "det är klart att jag (Överfjord) varit politiskt aktiv ..". Jag kan förstå att det känns jobbigt för Hans, då den stora frågan både aktiva och allmänheten brukar ställa sig är, varför Hans INTE är det?

Så Hans Pettersson (M:s nödlösning som gruppledare) en rak fråga: "Varför vågar inte du ta den förtroendeomröstning i den Moderata kommunfullmäktigegruppen som du vet att du kommer att förlora, men som räddar den moderata partiföreningen på Orust?"
Medlemmarna säger att du är mer rädd om din egna prestige än partiet och Orust framtid?
* Mark Twain inspirerat citat som i original lyder "Ryktet om min död är starkt överdrivet."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar