(M)amma Moderat

lördag 1 juli 2017

Stolt och tacksam för det stora förtroendet.

Tillträder idag förtroendeuppdraget som President för Göteborg-Backa Rotaryklubb tillsammans med min styrelse för Rotaryåret 2017-2018. Är stolt och tacksam för äran och det stora förtroendet att få leda vår fina klubb i en mycket spännande tid, då vi startar upp ett unikt samarbete med vår charterklubb Hisingen Rotaryklubb med siktet inställt på ett samgående därmed Göteborgs största klubb med närmare ett hundra medlemmar.
För dig som inte vet vad Rotary handlar om men känner att du har råd att göra en personlig insats för ett gott syfte tillsammans med världens dryga 1 250 000 Rotarianer, "ledande eller framstående" personer från olika verksamheter inom näringsliv, samhälle och organisationer, med gemensamt intresse för globala humanitära projekt. Ett av Rotary Internationals största projekt har varit och är alltjämt att utrota polio i världen genom en flerårig mångmiljardsatsning kallad PolioPlus. Rotary intresserar sig, och verkar, för att höja den humanitära och etiska standarden i samhället - "verka för tjänandets ideal som grundval för all rättskaffens gärning" - en förutsättning för fred i världen. Under mottot ”Service above Self”, på svenska ”osjälviskt tjänande”.

Rotary är som en global organisation självklart partipolitiskt obunden.

Är du nyfiken, så varför inte komma med som gäst en fredag lunch klockan 12:00 på Sjömagasinet i Göteborg och bekanta dig med oss? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar