(M)amma Moderat

tisdag 18 juli 2017

Orust Miljö Moderater i praktiken!

I Lokaltidningen STO kan man läsa att Orust i snitt är bäst på installerad effekt solel .. med 31,6 watt per kommuninvånare från solceller, enligt statistik från Energimyndigheten, placerar sig på 18:e plats i en rankning av Sveriges 290 kommuner.

Klicka på bilden för att läsa hela artikeln i Lokaltidningen STO.
Orustmoderat.se , den härskande regimens skräck och en trött oppositions värsta mardröm får då utmana alla de politiker och andra som tycker sig ha något att säga andra och gör anspråk på att vilja och kunna axla ett ledarskap för framtiden ... 

Orust kommun har fattat ett principbeslut att bli energineutralt år 2020 (tack och lov för att beslutet inte involverar något ointelligent och verklighetsfrämmande flum om CO2, etc ...).

Vad är då Miljömoderater som har en installerad effekt på 4550 watt/person  (x 4 personer) .. jo energineutrala redan NU!

Men så enkelt är det ju inte, det gäller att installera med förnuft, för om du inte kan styra och reglera din produktion på ett riktigt smart sätt så kommer du inte att bli framtidens vinnare ... och det är vad vi avser att göra ...

Följ rapporteringen här om Orust Miljö Moderater ... 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar