(M)amma Moderat

onsdag 15 februari 2017

Framtidens politiska ledarskap, ingen en mans show!

I dagens webbupplaga av lokaltidningen Stenungsund Orust Tjörn kan vi läsa om att Moderaterna på Orust valt en ny och för många otippad ordförande för partiföreningen, det är sant och efterlängtat!
Klicka på bilden för att läsa hela artikeln
Självklart är det inte så att Kent blivit ordförande i Orust största borgerliga parti av en slump, utan det är ett resultat av ett noga övervägt val av en majoritet av OSS tongivande moderater, ett "teamwork" när det är som bäst.

Sedan konstaterar journalisten i samma artikel att denna kupp "skedde i kombination med ett beslut inom partiet att särskilja medlemmar i styrelsen från medlemmar i kommunfullmäktige gjorde att hela styrelsen byttes ut. Inga fullmäktigeledamöter ska längre få sitta i styrelsen och inga i styrelsen ska få sitta i valberedningen.
– Där föll den gamla styrelsen"

Självklart skall inte en politisk församling få vara djupt odemokratisk, d.v.s en församling där släkt och vänner okritiskt föreslår varandra till viktiga poster, för då blir det som det nu blivit på Orust ...

Nej nu har Vi, de fria Orustmoderaterna tagit ett avgörande steg och vitaliserat vår partiförening som kommer att skapa en våg av välbehövlig förändring och modernisering för att möta framtiden.
Vår styrka är att Vi är ett väl samtrimmat team och inte en enmansshow.
I artikeln nämns även att en avgörande motion om maktdelning fällt avgörandet, vilket också är sant!

1 kommentar:

  1. Grattis Orustbor!
    Nu får vi/Ni äntligen en riktig opposition som kan bryta enväldet!

    SvaraRadera