(M)amma Moderat

lördag 8 oktober 2016

När det verkligen gäller!

Vi moderater tillskrivs ofta smått demoniska egenskaper av våra meningsmotståndare på vänsterkanten. Samtidigt är dessa meningsmotståndare inte speciellt benägna att själva ta ett personligt ansvar, utan hänvisar till det allmänna, opersonliga, överintecknade och krackelerande skattefinansierade systemet och därmed tycker de att de är befriade från personligt ansvar.

Vi moderater är alltid beredda att se den enskilde människan snarare än ett opersonligt system.
Jag vill därför uppmana de som så vill att skänka ett litet bidrag till något som har en så avgörande betydelse för de föräldrar som helt plötsligt befinner sig i sitt livs värsta mardröm, att riskera förlora sitt barn.

Plötsligt ställs livet på ända, förväntan vänds till skräck, förlossningen och den nya familjemedlemmen blir inte riktigt som det var tänkt eller så slutar en rutinartad läkarundersökning med att du står på Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus i Göteborg och får beskedet,"Ni blir nog kvar här ett tag!"

När man är mitt i livets mest omtumlande upplevelse är det skönt att inte behöva åka hem 10, 20, 30, 40 eller 50 mil, utan kan checka in på Ronald McDonald Huset ett stenkast från barnsjukhuset.

Det tycker jag och mina vänner i Göteborg-Backa Rotaryklubb, så vi startade en insamling för att stödja verksamheten som till största delen vilar på bidrag från civilsamhället. Även DU, som av någon anledning ännu inte blivit Rotarian, kan vara med och hjälpa till med ett bidrag! Klicka på bilden för att komma till vår insamling till ytterligare 13 boplatser för förtvivlade föräldrar från landets alla hörn på "Huset" i Göteborg.
Klicka på bilden för att komma till insamlingenInga kommentarer:

Skicka en kommentar