(M)amma Moderat

tisdag 28 juni 2016

Vill du bli oberoende av elnät- och elhandelsbolagen samt framtida energiskatter, gör din egen el!

Sista inlägget innan sommaren 2016 får bli detta upprop till att faktiskt göra något själv, istället för att hoppas på att någon annan skall göra något för din miljö.

Jag har redan tidigare kastat ut ett erbjudande om att gemensamt köpa minst tre (3) energilager på 24 kWh. Efter några månader av förhandling så har priset gått från 230 000 kr + 25% moms = 287 500 kr, till 140 000 kr inklusive allt, nyckelfärdigt, alltså mindre än halva priset.

Om du dessutom har, eller kommer att söka bidrag för installation av exempelvis solpaneler för elproduktion så kan du få minst 20% av kostnaden som bidrag från staten.

För att bara kort förklara VARFÖR du behöver ett energilager. Tänker du göra något åt dina möjligheter att själv bestämma vad det kostar att bo, leva och transportera sig?

En (1) liter diesel/villaolja innehåller cirka 9 kilowattimmar, hur skulle det vara om du blev helt eller delvis självförsörjande med gratis energi för boende, hushåll och transporter?

En viktig pusselbit blir då att kunna spara energin från solskensdag till natt/morgon och regnig dag. För detta behöver du ett energilager.

Så du som vill sluta snacka och börja göra något själv, för din ekonomi, oberoende och samtidigt göra en insats för miljön, tveka inte att hänga på oss miljömoderater och skaffa dig ett eget energilager till ett riktigt bra pris.

Lägger ut de tre olika offerterna samt produktspecifikationerna, det är inget skumt, ingen mellanhand tjänar pengar på dig, utan du kommer själv att få teckna din ordern med leverantören Box-of-energy i Göteborg, villkoret är bara att du hör av dig till oss senast torsdag den 30/6 före klockan 10:00 så att vi kan lämna besked om samköpet till leverantören.

Först vad som gäller NU:
Klicka på bilden för att läsa i full storlek!
Sedan vilken produkt det handlar om:
Klicka på bilden för att läsa i full storlek!
Och sedan vad den kostar om man inte samköper:
Klicka på bilden för att läsa i full storlek!

Och vad den kostade för två månader sedan:
Hoppas att du vill vara med och göra verklighet av allt pratet ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar