(M)amma Moderat

lördag 21 maj 2016

Sanning och konsekvens.

Att Sven Olsson (miljöpartiet) inte kan räkna, det vet vi redan .. det har han tydligt manifesterat som ordförande i stiftelsen Orustbostäder ... och att han inte kan debattera/argumentera med finess och trovärdighet vet vi också, sedan vi tvingats genomlida åtskilliga meningslösa och tröttsamma inlägg i Kommunfullmäktige. Nu har då Sven Olsson fabulerat i en insändare i LokaltidningenSTO.
Moderaterna är INTE stödtrupper till den krackelerande regim som just nu kör Orust ekonomi och framtid i den absoluta botten.
Klicka på bilden för att läsa artikeln i full storlek.
Rädd, räddare eller räddast .. välunderrättade källor i och runt maktens korridorer beskriver en regim där ledningen inte tvekar att göra vansinniga, hotfulla och destruktiva utfall mot både framträdande meningsmotståndare och anställda.
Klicka på bilden för att läsa artikeln i full storlek.
Sanningen är att ett en ENIG opposition (M+L+KD) +SD röstade för ICKE ANSVARSFRIHET, just med anledning av att man som "styrelse" förhållit sig passiv även när man insett att man INTE kommer att klara att hålla budget och att det är nödvändigt att skriva ner värdet på en tillgång i bokföringen då den inte på långa vägar motsvarar det värde som man angivit och inte kommer att göra detta(faktiskt redan känt sedan flera år). Vem kan gilla denna ansvarslösa miljonrullning, som på allvar hotar Orust och dess innevånare med ännu en stor skattehöjning? Vem kommer att vilja flytta hit?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar